Krok tävling

 
Idag var det tävling igen, denna gång var det krok som jag mer eller mindre hmm.. ska vi säga ogillar? Kaninerna håller med! Men man ska väl härdas ibland och dom behöver komma ut och se nya läskiga saker för att palla med trycket liksom så vi tävlar på oavsett. 
 
Hugo - Ut först då han är i lätt klassen, inga pinnar i krok. Han var urduktig ungefär lika som förra gången men han slarvar som bara den så fick 3 fel och ingen final. Han hoppar ju och springer på som bara den eller ja lite lugnare än hemma men han slarvar.. suck! Det kanske kommer? Med tanke på att allt annat har kommit dom 3 sista gångerna. Han är i alla fall bäst på dom hindren han alltid haft svårt för och alltid kraschat i så som vattengraven och "lådhinder". Nöjd med honom som bara den! 
 
Kalle - Ut next! Han förvånade mig jättemycket. Han var superjobbig utanför banan och nafsade och flög mot en och ja.. han betedde sig som blå! Inte okej. Dock inte dum eller farlig men lite bitchig och säger ifrån lite för mycket. Han sprang men han luktade som ett as och det kändes som förra gången men(!) han sprang igenom lite försiktigt första vavet och rev ingenting och i finalen så toksprang han igenom allt och hoppade högt över hindrena. Älskling hann knappt med att fota! Stolt matte till hittekanin man bara haft i 2-3(?) veckor. Han kom två! 
 
Blå - Liten lagom var duktig idag. Han är lika tjurig som vanligt och morrar när man ber honom att gå från något han hat luktat på. Ända sättet få honom ifrån ett sådant ställe är att peta på honom mellan frambenen typ och flyger han i luften och låter och sen springer han vidare så den kör vi på! Han blir lite arg men det går framåt i alla fall! Knäpp boll! Han rev i alla fall två i finalen men han var duktig.
 
Anledningen till att Blå är i minin är för att han inte är en hoppkanin och jag vill inte ha honom till det heller. Han kommer aldrig någonsin bli elit eller svår eller nog ens medelsvår någonstans. Det vill jag inte heller ha honom som! Han är bra som han är, han är en utställningskille inte hopp. Men såklart måste han få följa med när alla(inte putte) andra får åka någonstans och röra på sig. Han tycker det ju är spännande! 
Kalle behöve minin, för att komma igång lugnt och inte börja så stort på en gång! Dom här gångerna räckte alldeles perfekt så nästa gång är det lätt som gäller! 
Hugo är bara slarvig och har en pinne i rak lätt men borde ha fler då han kan faktiskt! 
 
Är allt som allt nöjd med dagen som var varm! Tackar världens bästa älskling för foto och sällskap och skjuts och för att han finns! Älskar dig ♥ 




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!