Flyttlådor



Idag har jag fått flytta hem Minnie då hon bara bråkar med dom andra så skulle jag ändå hem och hämta datorsladden så passade ju bra!
Mamma och jag åkte även till Bauhaus för att köpa flyttlådor så jag har även packat ner mitt rum! Jag är redo! Nu ska jag hem till älskling och laga lite mat och dö lite! För frisk känner jag mig inte!

På bilden är min bror på Ikea! ;)

Sjuklig söndag

 
Idag, eller snarare igår vaknade vi med ont i halsen. Idag är det värre, nu räknar jag oss som sjuka på riktigt. Jag har glömt min datorsladd hos mamma och pappa så kan inte lägga upp dom fina bilderna som jag tog igår! Eller kanske på denna dator men mitt photoshop är livsviktigt. 
Lego får stå för bilden sålänge! 

Legobit

 
Fotade hunden lite igår med nya objektivet! Inte det lättaste när han inte ens vill kolla på kameran utan sträcker upp nosen i vädret så högt han kan. Han hatar verkligen att bli fotad! Lite bra bilder blev det i alla fall! 

Pizzabak

 
Idag har min kära bror Joakim, min mamma, jag och min pojkvän gjort hemmagjord pizza! Blev otroligt gott, mycket godare än att köpa pizza! Joakim ska ju bli kock så han måste ju träna! 

Olyckskullen

 
Här är det bilder på söta kullen som jag har just nu, den lilla olyckskullen! Dödssöta! 

Alltid på bussen

Det känns som om det ända jag gör är att åka buss! Nu är jag påväg till jobbet igen för sista gången denna vecka! Så skönt. Verkar som om objektivet har bestämt sig för att komma hem idag, lyckliga jag!

Har sovit så bra nu i natt, för första gången på ett tag, utvilad och rätt pigg!




Sorry

Blir inga bilder idag, jag är för trött! Har lagt mig i sängen och ska sova! Har myst i soffan typ hela eftermiddagen/kvällen med älskling istället för att göra något vettigt! Kollat på film och så!

Imorn är det sista dagen jobb för denna vecka och månad! Så jävla skönt! Sen willow och sen plugga som ett as och skypa med min lärare, scary shit.

Puss och godnatt!



Åka buss!

Sitter på bussen hem nu! Har varit hemma i sävja och hälsat på djuren och mamma! Mysigt!
Har en bra hamster-bildbomb att bjuda på! På nya kullen och så :) Imorn verkar det som om objektivet kommer också! 4300 kr fattigare och så mtvist lyckligare! Men fick ju pengar av mamma!

Willow på utebanan

 
Bestämde mig för att rida utomhus idag, men uteridbanan var för blöt insåg jag så vi red på spåret som går runt ridbanan. Helt perfekt, rätt mycket rakt fram men jag menar, man behöver väl inte alltid svänga? 
Han var rätt vrång och dum i början och hoppa och slängde sig men sen gav han upp och blev riktigt kul! Mjuk och fin och så fick han galoppera lite för att han var så snäll och duktig. Perfekta fattningar, inget spring in i galoppen eller trassel. Helt perfekta fattningar, mjuka var dom också och sen en mjuk rund galopp på det! Toppen hästen själv alltså! Var så nöjd med honom idag!!! Världsbäst! 

Älskade älsklingen var med och fotade och var sällskap, han är bäst han också!! 

Mackaronilåda



Jag har gjort mackaronipudding nu såhär efter ett underbart ridpass! Nu är der plugg och sen kanske lite film och mys? Kunde inte vara lyckligare <3

Jobb & möte

Sitter på bussen för att jobba, blä. Idag är det möte också så det är väl lite annat i alla fall! Det är så tur att jag bara jobbar 4 timmar per dag hade aldrig pallat mer!

Efter så ska jag ut till finaste hästen och rida lite! Och sen hem och mysa med mitt allt <3


W idag

 
Red lilla Willow idag, älskling var med så han tog några kort. 
Han var på något slags bushumör. Så han samlade sig så kort, kort han kunde och sen när jag la på skänkeln och bad honom gå framåt så bockade han! Gjorde så två gånger. Kan inte annat än att skratta haha, så söt! Han gör dom perfekta men det finns ingen chans att ramla av! Han var lite vinglig men gick på rätt bra ändå! Red utan snodd! Imorn får vi se var vi hittar på! 

En fredag

 
Jag snor bilder när jag kommer över min pojkväns awesome nya 3D telefon. 
I fredags var jag och min älskling i Enköping och hämtade två hamstrar som jag ska ta kort på och skriva mer om imorn! Dom heter i alla fall Cotton Sox och Gringernut. Cotton Sox är min och Gingernut är Ulrikas. Ulrika ska även ha två saker av mig! 

Vi blev bjudna på Sushi av älsklings bästa mamma! Man tackar man tackar! Det var verkligen vad jag var sugen på. Så otroligt gott. Hittade en meny som passade mig perfekt. Mamma sushi hette den. Det var fyra Maki, 2 Avokade och två med såna där kräftor eller vad det nu är på och två andra saker som var jättegoda. För jag gillar inte lax och i alla andra var det massor av lax i.. blä! Så jag var hur nöjd som helst! 
 
Nä, nu ska jag krypa ner bredvid han som jag älskar och sova! Nattis! 

Olyckskull

 
Jag har för första gången i mitt uppfödarliv fått en tjuvparningskull! Great. 
Nä men det är en rätt söt historia. En gång rymde min fina vita rödögda hamster Cirrus in till min silversvarta hamster Prinsessan. Burarna stod på varsin sida av rummet men in till henne tog han sig. Sen gjorde Sessa så två gånger. Hon kunde ha gått till vem som helst men hon valde Cirrus. Det är liite gulligt. Nu har dom fått smått ihop i alla fall! Vad jag kan tyda är det silversoblar och en bö silversobel men jag ska inte lova något! Två vita saker är det också! Hoppas inte på albino för då kommer jag vilja behålla dom! Haha! Det är två honor och fyra hanar! Har endast mobilbilder nu men ska ta med kameran i veckan! Så söta är dom! 
Födda den 16 September. 

Jag är 20 år nu!

 
Då är jag 20 år då, jag fyller nämligen år idag! Så himla kul! Jag älskar att fylla år. Av min mamma och min pappa fick jag pengar att beställa ett objektiv. Så det har jag gjord, ett Tamron 90 mm. Det kommer om 3-5 arbetsdagar! Så kanske på torsdag? 
 
Ikväll, ja för det är ju faktiskt en ny dag nu. Så ska Ida och Björn, bästa vännerna, komma hem till oss (min pojkväns lägenhet) och äta tacos och tårta! För mamma och pappa firade mig igår på pappas födelsedag! Ska bli jättemysigt. Ska även åka ut på förmiddagen och pussa på världens finaste unghäst och rida lite! 

Jag har gjort klart min första del på historian idag och skickat in och jag har gjort klart sista delen i Svenska B så nu är jag klar med den kursen. Så jävla skönt! Så nu har jag "bara" Matte C, Historia B, Samhällskunskap B och Religion A. Det ska jag allt klara. Imorn ska jag plugga mer. För vet ni? Det är faktiskt askul att plugga! 

Första uppgiften!

 
Detta är min vän när jag pluggar, eller ja.. typ alltid. Bästa vännen! 
Nej men jag är faktiskt klar med min första historia uppgift! Helt underbart! Är så jävla roligt med historia och nej jag är faktiskt inte ironiskt. Man kanske skulle bli historialärare? Hahha nej! Jag vill ju tjäna pengar! 

Jag har blivit grattad av mamma och pappa idag, fick pengar till ett objektiv! Så ska beställa ett nu tänkte jag! Vi får se vilket och vars ifrån det blir! Så nu ska jag beställa objektiv och sen mer plugg så jag blir klar med svenska B uppgiften för vet ni? Blir jag klar med den så är jag klar med hela kursen!! Hur awesome som helst! 

Lämnat kaniner

Gud så allt känns bra nu!
Hugo och Kalle har fått flytta till Maria som jobbar med Miccis på Säva! Hon bor även på gården så dom bor väldigt bra till smuskruttarna!
Hon har världens sötaste döttrar som var riktigt glada över sina nya familjemedlemmar! Nu är det bara Blå och Putte kvar! Blå ska till världens bästa Tina och mamma ska ha kvar Putte! Känns asbra!

Grattis Pappa

 
Minsta bilden i know. 

Men idag fyller min älskade pappa år! Grattis! 
Så ikväll ska vi hem och fira honom men även mig då jag fyller år imorn! 
Så vi slår ihop och firar båda! Så grattis på oss! 

Väntar på bussen

 
Hejsvejs! Sitter u stan och väntar på bussen ut till Säva. Har med mig ett täcke som jag hämtade åt Miccis igår! Fin fint! Ska ju sjunga kör idag också och däremellan ska jag hinna lite mer på historian!

Idag tar jag alltså helg, imorn ska jag till enköping och hämta hamstrar sen hem och rida ishäst! Sen får vi se vad helgen bjuder på.

Ja.. det är riktigt tråkigt att vänta på bussen! Tur att jag har så bra musik + hörlurar!


Ny ridjacka

 
Idag fick jag ett paket på den läskiga kiosken i sävja! Bara att pallra sig dit och springa tillbaka till bilen haha nej men jag gillar inte stället. Har nämligen vunnit en auktion på tradera med en ridjacka. 25 kronor gick den på och jag gillar den väldigt mycket! Equipage är den ifrån. Ska försöka ta en bild imorn! 
 
Även en bok hade jag fått på posten, min historia bok! Megatjock och äntligen kunde jag börja plugga historia. Det är faktiskt väldigt roligt!! Men jag är asirriterad på att jag inte började tidigare för jag trodde att jag behövde den men den är totalt värdelös och inget fanns i den trots att den är hur tjock som helst! Men men den kanske kommer till användning! 
Nu ska jag sova, imorn är det jobb sedan stall och sedan ska jag sjunga i "kör för alla".. undrar hur det ska sluta! Jag sjunger ju som en tondöv kratta! Spännande! 

Maria & Quattro

 
Maria och Quattro fotade jag också, Maria jobbar med Miccis! 
Att fota en svart häst i ett mörkt ridhus är tamefan en utmaning på ett lagom "dåligt ljusstarkt" objektiv!
Men jag är nöjd ändå, dom är snygga dom med! 

Miccis & Krut Salut del 2

 
Två saker har jag kommit fram till. 
Miccis ser väldigt lycklig ut när hon rider! 
Jag är i stort behov av ett mer ljusstarkt objektiv. Gillar inte riktigt att höja ISOn på detta vis. Det blir inge snyggt! Tur att ekipaget är snyggt! 
 

Miccis & Krut Salut del 1

 
En liten första del på Miccis och Krut. Jag fotade idag när dom traskade runt i ridhuset! :) 
Mer kommer imorn, nu ska jag sova så jag orkar leva imorn! Imorn kör vi igen, fullt ös medvetslös! 

Plugg!

 
Något jag borde göra ikväll, som jag inte tänker göra.. är att plugga! 
Matteboken har jag precis fått hem så kommer historiaboken också. 
Sam ska jag beställa och religion boken behöver jag inte nu. 
Svenska behöver jag ingen bok till! 
 
 

Lugn dag!

 
Idag i övrigt har det varit lugnt och rätt skönt. Min kära lillebror åkte med oss hem i lördags kväll och så sov kvar här så dom två har suttit och spelat tv spel och jag har suttit vid datorn. Rätt lugnt. Vi åkte till netonnet också och handlade på gränby. Utom Willow så har vi mest slappat! Otroligt skönt. 
Jag har  bakat blåbärspaj också, sockersuget kallade. 
 
Imorn ska jag ut till bästaste W och sen fota Miccis som ska rida Krut. Efter det hem och sätta mig och plugga faktiskt. När jag har pluggat så ska jag åka med Ida ut till Zelda och vara med när hon sitter på henne för första gången sen Zelda fick fång i början av sommaren! Kul! 

Borstad!



 
Bebis idag, han fick gå utanför stallet och kolla sig omkring lite! Och vara med på kort! 
Han hade en lös sko också men Miccis skulle fixa! Så han fick bli ompysslad och det gillade han helt klart! 
Så en ren och fin Willow var det jag lämnade i sin box idag! Han var mindre svullen idag så snart får han gå ut och busa med sina unghäst kompisar!! 

Vaenting






 
Här är lite bilder på när jag provred Vaeting som jag rider på fredagar. Emma som har fotat! 
Tycker det gick helt okej, är ju ingen islandshästmänniska men denna lilla sak var lite som att rida en dressyrponny. Man hittar ju inte alla knappar första gången, men det kommer. 
I fredags skulle hon endast skrittas för hand då kiropraktorn hade varit där på torsdagen så kunde inte rida då! Men ska hitta en annan dag att rida! 
 
W börjar bli bättre efter sin svullnad i benet! Så snart är han back on track! 

Skadad bebis!



 
Igår åkte jag ut till Miccis och W på Säva. Jag hade köpt med Subway till oss för jag menar.. har man inte ätit på Subway förr så måste man göra det! Så nu är hon invigd på Subway! Hon verkade gilla det!
 
Willow kom in med ett svullet framknä, inte halt men supervarm och ville inte att man tog på det. Så vi tog en borst dag, han fick en ordentlig omgång och sen bringade jag lite ordning i lådan och skåpet som hans grejer ligger i! Jag känner mig nöjd! När jag var klar så hade han gått och lagt sig!
Nu ska jag åka och jobba sen gå på bio. Imellan där ska jag och Ida boka Stockholms international horsesow biljetter! Awesome!!!!!!!
 
Imorn ska jag fota Miccis och Krut! Ska bli roligt!

Min älskade Blå!

 

Nu när vi ska flytta till lägenhet så finns ingen plats för kaninerna och mamma tänker inte ha kvar kaninerna hemma. Den, om jag faktiskt ska vara ärlig, som betyder mest är Blå. Har gråtit för att jag inte vet vad jag ska göra med honom och känner att jag inte klarar mig riktigt utan honom.
Tina är bäst och en ängel helst enkelt! Hon har erbjudit honom ett hem hos henne på deras gård med massa fina djur och andra kaniner! Han kommer aldrig vilja flytta hem igen! Han kommer alltså fortsätta vara min och han kommer att få bo hos en av dom människor jag litar på mest och som jag tycker otroligt mycket om! Han kan inte få det bättre! Mitt älskade hjärta!!

Jag lever!

 
Hejsvejs, jag lever!! 
Dessa dagar har varit så otroligt mycket, jag har inte riktigt fått iordning på min vardag men det kommer. 
Pluggfronten så har jag ju varit uppe i norrland och nu håller jag på att införskaffa mig böcker och har sökt csn och sådant där..ja. Min fritid existerar liksom inte. Jag jobbar jämt känns det som men vafan, det är pengar! Skulle vilja vinna på triss och slippa jobba men nej, någon annan idiot som inte behöver pengarna får dom.. 
Fast fäboden vill jag jobba på oavsett om jag är stenrik eller ej, världens bästa arbetsplats! 
 
Hästmässigt så är det kirrat och klart eller vad man ska kalla det. Willow ska jag rida fasta dagar sön-tis men får komma och rida andra dagar om jag vill, Miccis är bäst helt enkelt! Hon har en annan unghäst på Säva som har står på nu som hon rider så vi kan rida tillsammans, hur kul som helst! 
 
Ska även börja rida en islandshäst i Tuna stallet där Mimir står, Mimir ska jag inte rida då jag inte hört något av Madde och hon verkar inte behöva hjälp längre. Vaeting heter denna häst, hon är väldigt vacker. Ska visa bild. Känns som att rida ett litet dressyrsto ungefär. Gillade henne supermycket. Dock är hon sne pga en sadel som var feltillverkad utan att ägaren visste om det så hon är super hård i höger sida och blir då superstark i höger men mjuk som en gummiboll i vänster haha. Dvs jag har träningsvärk i höger sida haha!! 
 
Hur nöjd som helst där, hästarna. Men snart tror jag allt landar så allt flyter på som jag vill att en vardag ska göra. Tror allt blir tusen gånger lättare när vi har flyttat så är det inte så mycket åkande runt och sådär! 
Nä nu ska jag sova så jag orkar upp mitt inatten! 
Puss! 

Lagom fredag

 
Har haft en till awesome dag på jobbet men nu är det tamefan helg och jag tror jag håller på att bli sjuk! Jippie! 
Har mest städat och inte gjort så mycket annat idag och imorn ska jag med Emma och fota henne när hon rider kurs! Sen rida en häst på Tuna där hon står och förhoppningsvid få med mig hem massa grejer som är mina som jag glömt där. Sen blir det väl kulturnatten med Ida och lite folk och älskling såklart! 
 

Nattis!

Vinter Linnea hälsar godnatt och hoppas på att få sova jävligt skönt i natt så jag är vid liv imorn! 

Jobba länge

Ser tjock ut på bilden, but i'm not! 
 
Idag har jag sovit för lite, kom med tåget 00.11 och så skulle vi åka hem och så duschade jag så tog ett tag innan jag somnade och sen jobba 6 timmar på det! Krävande. Fast fan så roligt vi hade hahha, underbar dag helt enkelt!! För jag menar, massage är ju aldrig fel? Hahah!! 
 
Sen åkte jag hem och matade djur och myste med djur och sen gick jag till Zandra och satte tillbaka en nagel som hade tagit en tripp! Efter det har jag mått dåligt och vi la oss väldigt tidigt så jag kompencerar för gårnatten! 
Ny header ska in också, imorn eller så! Nice! 

Snart hemma

 
Sitter på tåget och tittar på "once up on a time" som jag har blivit tipsad om att den ska vara bra. Oh yes it is! Awesome. Snart är jag hemma, snart! Har varit en lång resa/dag. Ska bli skönt att vara hemma! 

Stor bildbomb





















Nejmen! Tjena. 
Hade fotat hamstrarna, massor, i söndags natt för jag tänkte att på måndag när jag åkte upp så skulle jag redigera och lägga upp bilderna meeen..internet var icke existerade typ direkt och har knappt haft internet tills.. nu typ! Men redigerade blev dom i måndags och nu upp! Se och njut. Jag är någonstans imellan sundsvall och gävle! Snart hemma! Jobba imorn också, taggarå! 
 

Ingen lust!

Klockan är 02.25 och jag borde sova, jag ska sitta på tåget klockan 08.08 imorgon. Fy vad jag inte vill, vill mycket hellre åka till W imorn och vara hemma med älskling när han har slutat. Jobba på tis och ons, nä jag har ingen lust att vara hemifrån. Mina hampisar också.. vafan. 
Aja, det är sånt man måste göra helt enkelt. Jag hoppas jag överlever och att ingen dödar eller våldtar mig! 

Naglar by Zandra

 
Var igår och fixade naglarna hos Zandra, har funderat på det länge men inte fått tummen ur liksom. Plus att det är rätt mycket pengar men nu är det gjort och jag är inte annat än sjukt nöjd. Hon är verkligen jätteduktigt och det blir verkligen jättebra resultat och ja, mina har hållt när jag umgåtts och ridit Willow och han var inte så försiktig med mina naglar som man kunde önskat. Dom höll och mår super ändå så det är ett gott betyg! 
 
Zandra är diplomerad nagelterapeut och går på real här i uppsala. Hon tar 250 kronor vilket är ruskigt bra pris för så bra naglar! Trevlig och glad tjej är hon också! Hör av er för att boka tid på hennes facebook sida! http://www.facebook.com/zandra.g.hellberg

Willow 2/9









 
Ridade lite på W idag, älskade älskling var med och fotade. Han är verkligen grym på att fota och jag är så glad att han orkar följa med och fota mig ibland! Världens bästa. 
Red lite på volt och travade och skrittade, han var jätteduktigt. Dock ville han dra in i mitten lite men vi kämpade på. Han är så fin att rida, och speciellt med tanke på att han bara är 3,5 år. Bebis! 
Galopperade på raksträckor för att få med hela honom lite bättre och för att han också skulle få sträcka på sig lite plus att detär rätt halt ute pga att det har regnat i hur länge som helst. Nöjd!
 
Mina naglar jag gjorde hos Zandra igår höll utan problem i stallet så dom är väldigt bra måste jag säga. Jag försökte tänka lite extra på det och vara försiktig, men inte W han tyckte väl att dom skulle hålla! Han hade väl rätt!